Tunnelmia 600Minutes HR –tapahtumasta

Kirjoittanut innawahlberg

600Minutes HR –tapahtuma oli jälleen erittäin antoisa. Finlandia-talossa riitti vilskettä; osallistujat tulivat Finlandia-taloon verkostoitumaan, keskustelemaan ajankohtaisista HR-aiheista ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta. Tapahtumapäivä oli täynnä puheenvuoroja, case-esityksiä ja ryhmäkeskusteluja, joista varmasti löytyi jokaiselle jotakin.

Tapahtumassa oli selvästi havaittavissa eriytyminen HR-teknologiaan ja muihin HR-aiheisiin, ja puheenvuoroja olisikin voinut teemoittaa näiden ympärille selkeämmin. Erityisesti työhyvinvointi kiinnostaa omana teemanaan jo sen verran, että melkein ansaitsisi oman tapahtuman. Työhyvinvoinista huolehtiminen on kuitenkin keskeinen osa strategista HR:ää; työntekijöiden hyvinvointihan heijastuu organisaation yleiseen työilmapiiriin, henkilöstön tuottavuuteen ja lopulta yhtiön kilpailukykyyn. Nähdäänkö työhyvinvointiaiheista tapahtumaa tulevaisuudessa – löytyykö tähän potentiaalia?

Tapahtuman puheenvuoroissa korostui yleisesti henkilöstöhallinnon strateginen merkitys liiketoiminnan kehittämisessä. HR-teknologialla puolestaan on keskeinen rooli strategisen HR:n tukijana ja toiminnan tehostajana – kunhan sitä osataan hyödyntää oikein.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: